Yritys ymmärtää

by arjauusitalo

Luin kirjan jossa mies yrittää ymmärtää naisia lukemalla heidän kirjoittamiaan kirjoja. Se on sympaattinen kirja ja avaa silmät näkemään miten me luemme miesten/naisten kirjoja kun satumme olemaan mies/nainen. Suosittelen sitä niille, jotka käyttävät toista kotimaista. Kirjan nimi on I motstånd växer tanken ja sen tekijän nimi on Crister Enander. Hän kertoo miten kulkee pitkin Lundin öisiä katuja miettien kirjoittamista, lukemista, kirjailijan elämää. Enander kulkee pimeitä lundilaisia katuja ja miettii sitä miten naiset ovat vaikuttaneet hänen elämäänsä, joko tutustuttaen hänet naisten kirjoittamiin teoksiin tai hänen lukemiensa kirjojen kautta. Herregud miten vaikeaa on kirjoittaa suomeksi, jag säger då det.

Teos jossa mies pohtii naiskirjaijoita, heidän teoksiaan ja myös samantien naisten asemaa maailmassa ja naisten elämää on todella piristävä poikkeus…

Sateisesta läntisestä provinssista tervehtien, eder Arja.