Odotettavissa uudenlaista proosaa

by arjauusitalo

Selailen Idioottia, en ryhdy lukemaan. On muuta tekemistä. Silti: odotan uudenlaista proosaa aivan lähitulevaisuudessa. Monelta suunnalta, monella kielellä. Mielenkiintoista, ylen mielenkiintoista tekstiä on tulossa. Samalla tavoin kuin runoudesa voi rivien väliin tunkea vähän vaikka mitä, kokonaisia uusia ulottuvuuksia, toisia todellisuuksia, voi myös aivan piakkoin romaanikirjailijan odottaa löytävän uuden tavan esittää asiansa.

Maailmalla tapahtuu nyt paljon ja me seuraamme online tapahtumia kotimaassa ja ulkomailla.
Olemme tavallaan kaikkialla koko ajan, tässä ja nyt on koko maailma.

Onko se hyväksi.
En usko.
Yhä useamman ystävän kanssa keskustellessa päädymme siihen, että vähennämme uutisten seuraamista ja luovumme tv-kanaaleista, minulla nyt ei tv:tä ole ollutkaan, kertakaikkiaan alamme elää toisin. Enemmän tässä hetkessä olemista, ikuinen nyt on miellyttävästi jokaisen ulottuvilla.

Syön salmiakkikaramelleja ja luen artikkelin jonka mukaan kissaihmisillä on korkeampi älykkyysosamäärä kuin koiraihmisillä ja toimittajan mukaan on turhaa ostaa kissa vain siksi, että siten kohottaisi älykkyysosamääräänsä. M.o.t.