Residensseistä ja uutisista

by arjauusitalo

Lopetin uutislakkoni keskellä kesää. Lakkoani kesti maaliskuun alusta elokuun alkuun. Lopulta jouduin taas mukaan maailman taisteluihin ja huomasin, että ne jotka olivat huolissaan, olivat sitä syystä. Paratiisimme on täynnä vaarallisia paikkoja: here be monsters.

Itse olen viettänyt kuukausia tästä vuodesta ulkomailla, Marokossa ja Italiassa. Olen kirjoittanut runoja. Olen nauttinut elämästä. Tavannut uusia ystäviä ja uudistanut vanhoja ystävyyksiä. Puhunut ranskaa ja italiaa, sen mitä osaan. Selvisin hyvin.

Nyt käyn läpi residenssilistaa ja katson, onko vielä joku paikka jossa tahdon asua ja kirjoittaa.

Kiitos kysymästä, kyllä, projektini onnistui yli odotusten. Tässä ja nyt – projektini. Uutislakko auttaa siinä. Ei ole sydän syrjällään koko ajan eikä kanna ihmiskunnan huolia ja kärsimyksiä koko ajan mielessään.