Miksi blogi? Olisiko aika keksiä jotain järkevää tekemistä?

by arjauusitalo

Tätä varmaan moni muukin miettii, blogin lukija ja kirjoittaja.
Teen listaa syistä jatkaa ja syistä lopettaa bloginpitäminen.

Paras syy blogin pitämiseen on yhteydet muihin kirjailijoihin ja lukijoihin.
Minut on yllättävästi saatu kiinni juuri blogin kautta: vanhat ystävät Saksasta löysivät minut, amerikkalaisen ystäväni miehen suomalainen assistentti löysi minut ja saksalainen yliopisto löysi minut. Plus muita, entinen naapuri, kaksikin naapuria joiden kanssa lapsena leikin.
Joten. Syitä lopettaa: alkaa väsyttää, toistelen itseäni, alan olla ikävä ja onko minulla edes mitään sanottavaa ihmiskunnalle. Olisi paras jättää koko juttu.

Mitä muuta voisin tehdä ajalla joka uppoaa bloggaamiseen. Voisin mennä melomaan Mälarille, huviajelemaan Uplantiin. Voisin käydä Arkipelago-taidenäyttelyssä ja saunomassa Hellasgårdenissa. Voisin lukea kirjat jotka ovat pinossa yöpöydälläni.

Jos edes kirjoittaisin tärkeistä asioista, jos blogini olisi näyttävä, jos laittaisin siihen videopätkiä ja valokuvia ja minua lukisi tuhat,kaksi tuhatta, viisi tuhatta suomalaista kirjailija – ei taida suomalaisia kirjailijoita edes olla niin montaa, no lukekoon muut, lukijat, kynäilijät, sudokuhullut, ketkä vain.

Jotain järkevää tekemistä. Tänä yönä en varmasti saa unta kun jään miettimään tätä.