Talontäysi flow’ta

by arjauusitalo

Nyt meillä menee hyvin. Kaikki ovat jotenkin saaneet tuulta purjeisiin. Ostan kankaan ja sovin räätälin kanssa yksityiskohdista. Tilaan ajan hammamiin. Syön illallisen ennenkuin alkaa tulla taas kurja sää ja pysyttelen sisätiloissa huomisen. Käyn ostamassa einestä huomiseksi niin ei tarvitse astua ulos.

Kaikilla on joku projekti meneillään. Kaikki voivat hyvin. Paitsi yksi joka voi huonosti ja joka voi hyvin nyt.

Ostin kengät ja laukun ja teetätän mekon. Kirjoitan runon jossa käännyn ja hevonen katsoo minua suoraan silmiin, linnut kahahtavat lentoon. Kaikki on hyvin. Tummaa lilaa ja aniliininpunaista, silmien väristä kangasta. Oliiveja ja tuoretta leipää. Kuppi kahvia ja sitten kaikki on rauhallista ja hiljaista ennen huomista huonoa säätä.

Runoon mahtuu vielä ruusunlehtiä vedessä, kyyhkysen ääntely, kylmä kaakeli paljaan jalan alla.