Uutiset löytävät meidät aina

by arjauusitalo

Vaikken etsi uutisia, ne löytävät minut. Tiedän nyt että suuri lentokone katosi. Eikä ole löytynyt. Juuri nyt tuntuu siltä, että kaikki sukulaiset ja tuttavat ja ystävät matkustavat juuri suurilla lentokoneilla enkä lue enempää kuin sen mikä sattui silmiini kuin vahingossa. Itsekin lennän tänä vuonna edestakaisin pitkin maailmaa.
Toinen uutinen oli Esa Saarisen puukotetuksi tuleminen, joka sattui eteeni Juha Siron blogista. Luin sen mitä blogissa asiasta oli. En sanonut itsekseni “suomalaiset ja puukko” vaikka lähellä oli.

Loput uutiset ovatkin sitten paikallisuutisia joita seuraan paikallislehdistä.

Kaksi viikkoa uutispaastolla on tehnyt hyvää. Voin varsin erinomaisesti kun en seuraa maailman tapahtumia. Olen tässä ja nyt. Menen terassille kahville ja hakemaan punaiset kenkäni jotta iltapäivällä voin tehdä pitkän kävelyn rannalle. Istun siellä kahvilassa kirjoittamassa kirjaa jota varten tänne tulin. Kirjoittamaan kirjaa. Olemaan tässä ja nyt.