Uusi vuosi alkoi Päivien kuohulla

by arjauusitalo

Boris Vian, Jean-Paul Sartre – tarvitseeko sanoa lisää? Päivien kuohu? Tammikuun ensimmäinen? Ulkoruotsalainen ystävä joka tulee käymään entisessä kotimaassaan? Manteliöljykylpyvaahtoa? Iso latte? Brownie? Hämärä iltapäivä? Tihkusadetta kotiintullessa kun kannoin mustikoita ja kauramaitoa muovikassissa? Mitä onnen päiviä!
Miten elämä minua hemmotteleekaan! Kaiken lisäksi tuli tänään kutsu lokakuussa asumaan ystävien luona Frankfurtin kirjamessujen ajan kun olen siellä satojentuhansien joukossa selaamassa kirjoja ja etsimässä “omaa” kirjaani, saksannettuja runojani. Saksan keskustelukurssille, mars! Kaiken lisäksi aurinko on paistanut monena päivänä kun olen ollut kävelyllä elämäni suuren rakkauden kanssa Meelarin rannalla. Ja tämä on vasta vuoden ensimmäinen päivä. Uusi vuosi alkoi Päivien kuohulla, kävin katsomassa elokuvan Dagarnas skum – toisella kotimaisella siis. Käy katsomassa se ja lue kirja jonka Boris Vian kirjoitti anno dazumal!