Projekt Ich ja I love me – tiimi

by arjauusitalo

Luen saksalaista aikakauslehteä jossa aiheena on Projekt Ich, projekti minä ja saan postia Suomesta: I love me-tiimiltä. Joku siellä entisessä kotimaassani rakastaa muutakin kuin itseään. Lyhyt teksti on ällöttävän täynnä adjektiiveja, ihan voin pahoin. Hyvinvointimessut Messukeskuksessa ovat kysymyksessä, ironista kyllä.

Mietin kaikenlaisia kreikkalaisia ja latinalaisia lauseita aiheesta ymmärtää itseään, ymmärtää muita ja maailmaa. Sellaisia joita maalattiin oven yläpuolelle, joista kirjoitettiin aineita koulussa tai runoja kun päästiin koulusta.

Ihan miten vain.

Mukavuusalueelta juuri ulos astuneena minua ei jaksa kiinnostaa minä-projekti eikä messut joissa voidaan hyvin ja tuijotetaan omaan napaan. Pitää olla jotain muuta.

Virginia Woolf kirjoitti: Surely it is time someone invented a new plot. Jos muistan oikein.