Tweedit esiin! Ja klassikot!

by arjauusitalo

Aamuvarhain oli viileää ja harmaata. Kors i taket! Tweedit esiin, sanoin itselleni ja ryntäsin ottamaan esille muutaman takin tätä mahdollista syksyistä säätä varten. Sandaalit ovat kuluneet melkein puhki ja muutenkin olen tympääntynyt kesään.

Tweedit esiin! merkitsee myös sitä, että kaipaan luettavaa, lehdet ovat jo menossa eteisen penkille mistä naapurit ne löytävät. Harmi, että olen lukenut jo, sanon kun nuori mies kertoo lukevansa jotain klassikkoa. Kestoklassikot sopisivat tähän säähän. Onhan niitä lukemattomia lukemattomia vielä, mutta. Ja Kindlen kanssa on joku error, täytyy keskittyä siihen ja saada se toimimaan taas.

Joka tapauksessa on mukavaa herätä harmaaseen aamuun ja tietää, että pian on syksy. Kyllä tätä kesää onkin jo jatkunut, se on tuntunut loputtomalta samalla lailla kuin lapsuuden loputtomat kesät.

Laittaessani påtåria keittiössä huomasin, että aurinko paistaa ja on taas lämmintä. Sandaalit taas esiin.