Kirjailija on yksityisyrittäjä, joka ei suostu sijoittamaan yritykseensä

by arjauusitalo

Ystäväni K. luki romaanin käsikirjoituksen joka minulta jo unohtui jääden vain koneen muistiin. Hän kannusti julkaisemaan sen. Nukahdin kuitenkin hyvin ja aamulla sen julkaiseminen tuntuu yhä mahdottomalta kuin ennen. Olen yksityisyrittäjä joka mielummin epäonnistuu kuin sijoittaa omaan yritykseensä. Tällainen en ollut ennen. Olen sijoittanut itseeni, yritykseeni, yrittämiseeni ja olen onnistunut aika ajoin. Itse asiassa olen täysin tyytyväinen. 

Aurinkoinen aamu valkenee, on kylmä, istun untuvatakissani avoimen oven ääressä juomassa aamukahviani. Puhuttelen itseäni, olen vähän ihmeissäni, miten nyt ovat jarrut menneet päälle kun ennen ajoin autoa jossa ei ollut jarruja lainkaan. Unissani siis. Unenselittäjäystäväni kertoi minulle, että minulla oli vuosikausien flow jota unen jarruton auto symbolisoi.

Jäljelle jää kysymys: Miksi et kirjoita sitä kirjaa, jonka tahdot kirjoittaa? Vastaan siihen kunhan löydän vastauksen tai sitten kirjoitan sen kirjan.