Kuukausi maailman ääressä

by arjauusitalo

Kuukauden olen ollut maaseudulla, kylän ohi on historia kulkenut moneen kertaan muttei vienyt mukanaan. Kirkko 1200-luvulta ( kävin kahdessa kuorokonsertissa) , leipomon on ostanut uusi leipuri (voisarvet joka aamu), kampaamo joka on kiireinen ( leikkasi oikein hyvin), ravintola,( jossa kukaan ei käy, mutta jonka baarissa ukot istuvat iltaa), posti ( auki jonkun tunnin viikossa), ruokakauppa (jota pitää marokkolainen pariskunta). Siinä se. Olen pakkaamassa. Siivoan huoneistoni, otan muutaman kuvan ikkunoista kohti siltaa ja jokea. 

Virhe 1: roikuin liikaa netissä – en lukenut uutisia, silti jotain löysin aina jostain luettavaksi. Virhe 2: pidin liikaa yhteyttä perheeseen, sukuun, ystäviin. 

Miksi? 

Tämän kuukauden aikana yritin todistaa itselleni, että elän tässä ja nyt.  Haa!