Mitä näistä viidestä sinä kadut?

by arjauusitalo

Etten elänyt omien arvojeni mukaan vaan menin muiden mukana.

Että tein paljon töitä.

Etten uskaltanut näyttää tunteitani.

Etten pitänyt yhteyttä ystäviin.

Etten suonut itselleni onnea.

Nämä ovat Bonnie Waren kuuluisan artikkelin väliotsikot. Luin sattumalta artikkelin tänä iltana ja mietin itseäni, elämääni. Ystäviä olen tavannut usein, en muuta teekään kun tapaan ystäviäni. Olen uskaltanut näyttää tunteitani. Töitä en tehnyt koskaan liikaa. Olen elänyt omien arvojeni mukaan enkä pahasti välittänyt siitä mitä muut ajattelevat. Ja nyt suon itselleni kaiken sen onnen, mikä osakseni tulee.

Tuo kohta ystävistä jäi vaivaamaan. Vaikka tapaankin ystäviä usein olen antanut joidenkin ystävien unohtua periaatteella jollei hän soita niin miksi minä tai jollei hän ota yhteyttä miksi minä.

Yllättävästi on blogin myötä ja netistä putkahtanut vanhoja ystäviä esiin. He ovat ottaneet minuun yhteyttä vuosien takaa, vuosikymmenien takaa. Ehkä he ovat lukeneet kyseisen artikkelin ja minä olen tullut heidän mieleensä. Jotain iloa Internetistä siis on.