Kuinka muuttaa elämänsä viikonlopun aikana

by arjauusitalo

1) Käydä läpi meilit ja löytää sieltä kaikki torjumansa kehotukset tulla käymään maalla, tehdä jotain ystävien kanssa, tarttua siis mahdollisuuksiin joita on tarjottu pitkin kesää. Viettää viikonloppu ystävien luona maalla. Kuuntele mitä he kertovaat ja ota opiksesi. Voit vaikkapa ilmoittautua samaan senioriasuntolaan heidän kanssaan niin ei tule yksinäistä vanhana.

2) Maksaa laskut, siivota kämppä, viedä turhat kierrätykseen, soittaa ystäville ja kertoa, että nyt alkaa tapahtua, kiinnittäkää siis turvavyöt!

3) Palauttaa kirjastoihin kirjat joita ei kuitenkaa tule luettua ja maksaa tyynesti sakot joita odottikin koska tiesi sisimmässään, ettei tulisi näitä lukemaan.

4) Tilata lentolippu ja käskeä ystäviä varautumaan siihen, että tulee viipymään jonkun aikaa heidän luonaan. Itsepähän ovat aina kutsuneet, pyytäneet käymään, vuosikausia itse asiassa.

5) Käydä omenavarkaissa. ( Ei niille, joilla on oma hedelmäpuutarha)

6) Alkaa kirjoittaa ja jatkaa kunnes kuukahtaa tangenttipöydän päälle.

7) Kuunnella mindfullness-cd loppuun kerrankin. Istua lootusasennossa kunnes näkee valon. Nukkua tarpeeksi perjantain ja lauantain sekä lauantain ja sunnuntain väliset yöt.

8) Lakata lykkäämästä asioita eteenpäin, koska tulevaisuutta ei ole, on vain nyt.

9) Lakata viisastelemasta ja tehdä omassa elämässään tarpeelliset muutokset tänään.

10) Lakata antamasta muille ohjeita joita ei pysty itse noudattamaan. M.O.T.