Arhinmäki ja Salonen / Mitä on runo tai romaani? Korkeaa vai matalaa?

by arjauusitalo

Luen synnyimaan  pikku-uutisesta että korkeakulttuurin edustaja epäili kulttuuriministerin olevan suosimatta korkeakulttuuria. Onko kulttuuriministeri korkea- vai matalakulttuuriministeri? Vai molempia? Väärinkäsitys oikaistanee pikimmiten. Kaikki ovat oikeassa, konsensus vallitsee.

Ajattelin runoa ja romaania, milloin korkeaa ja milloin matalaa kulttuuri-ilmentymää. Tuli vain mieleeni.

Ulkomailta käsin on hyvä viisastella tällaisia.

Kotona harrastan vain kotikutoista kulttuuria tällä haavaa. Luen kirjaa Den harmoniska kroppen ja juon kahvia, palasin juuri sauvakävelyltä ja nyt vain nautin leudosta kesätuulesta enkä tee yhtään mitään kultturellia koko päivänä.

Tuli  mieleeni, että onko tässä maassa kulttuuriministeri, täytyypä googlata. Tietysti meillä on, se joka vähän aikaa sitten muistutti olemassaolostaan leikkaamalla kirkuvaa täytekakkua.