Vuoden paras viikko meneillään

by arjauusitalo

Tämä on vuoden paras viikko. Sataa, tuulee, on melkein myrsky. Seisoskelen parvekkeella untuvatakissani ja juon aamukahvia. Olen lukenut lehdet, juonut kahvia jo kerran.En voi olla katsomatta tätä spektaakkelia; en saa siitä tarpeeksi. Soitin eilen ystävälle jonka koti sijaitsee toisella korkeusasteella, kolibrit lentävät puutarhassa hänen ohitseen ja naapurin koira haukkuu. Plus 35 ja ihan hyvä sää. Soitan toiselle joka sanoo, että tänään on parempi kuin eilen, on 47 astetta, eilen oli 50. Kahvivesi kiehuu, on mentävä.

P.S. Luen Hesarin nettipainoksesta jotain artikkelia Facebookista jossa luonnollisestikaan en ole mukana. Se on tehnyt reilukerhot. Vain on. Mitä se on tehnytkään, mietin. Reilukerhot. Mielenkiintoista, heti googlaamaan sana. Espoolainen bändi…lähtee käyntiin kaukosäätimellä ja niin edelleen, Youtubesta voisi seurata heidän esiintymistään. Sana siis merkitsee jotain. En ymmärrä, mitä. Se siitä. Maailma muuttuu ja suomen sanasto sen mukana.