Lue kirjani eutanasiasta: Vainajat nauravat kuorossa

by arjauusitalo

Kindlen eniten myytyjen kirjojen 100-kärjessä listalla on 16 omakustannetta. Mitä siihen sanot? 

Mitä tämä merkitsee? Ehkä ei yhtään mitään, etenkään jos asuu sanotaan Suomessa ja kirjoittaa sanotaan suomeksi. Mutta se voi merkitä jotain, jos ja jos. If If was a ship we´d all go sailing, sanoi ystävä nuoruudessani. Mielelläni seilaisin iltaruskoon laivalla If. 

Omakustanteista tiedän jotain. Kysy minulta! Kustantamoista en tiedä läheskään yhtä paljon. Älä kysy! 

Olen lähettänyt kustantajalle tekstin. Odotan puoli vuotta. Sen jälkeen odotan vielä kuukausia, jos tekstini hyväksytään, jos se sopii kustantajan kustannusohjelmaan. Herregud, se on jo historiaa kun se pääsee kirjakauppojen hyllyille. En ole enää yhtä kiinnostunut historiasta kuin nuorempana jolloin sitä jopa opiskelin yliopistossa.

Nyt kirjoitan tekstitä – tällä kertaa en suomeksi – ja sillä on kiire. En voi odottaa vuosikausia – monesta eri syystä – tämän tekstin valmistumista ja pääsemistä ulos koneestani. Näin innostunut en ole ollut pitkiin aikoihin, viikkoihin.

Kirjani Vainajat nauravat kuorossa käsittelee eutanasiaa. Kirjoita arjauusitalo@yahoo.com jos tahdot lukea sen. Lähetän sähköisesti ilmaiseksi.