Rakastaa, ei rakasta, rakastaa

by arjauusitalo

Tänään on tekniikan osalta hyvä aamu. Chattaan aamukahvia juodessani ystävän kanssa joka tekee työtä toisessa maanosassa. Kaikki toimii, kaikki. Skanneri, puhelin, kännykkä, Kindle, vanha Mac hengittää hirveän kuuluvasti tai tuuletin on hajoamassa, mutta muuten kaikki on hyvin, koko tekniikkaparkki. Rakastan teknikkaa tällaisina aamuina. Kun aurinko vielä alkoi paistaa sumun hälvettyä ajattelin, että mikään ei voisi paremmin ollakaan.

Tilaan digilehden jota luen heti sen maksettuani. Muinoin sain pukeutua, lähteä matkustamaan cityyn, ostaa lehden Keskusrautatieaseman lehtikaupasta ja sitten matkustaa kotiin ja sitten vasta lukea lehteä. Mikä vaiva pysytellä ajan tasalla. Ajattele. Upeaa. Välttelen adjektiiveja kuin ruttoa, mutta upeaa tämä on.