Luurissa jahdataan Salanderia

by arjauusitalo

Sähköposti tarjoaa uutta appia, mikä se nyt on suomeksi, app? Olisikohan sovellus? Voin joka päivä seurata aikuista Peppiä sekä Ruotsin vanhimman kustantajan Norstedtsin mukaan suoraan mainoksesta: Genom appen lägger vi nya dimensioner till Millenium-världen och kan på det viset bjuda Stieg Larssons läsare över hela världen något nytt som förstärker upplevelsen från böckerna. Kirjailijat, nyt on terästettävä kuuloaan tässä kohdin! Kirja ei riitä, on oltava app jossa tarina ikäänkuin haarautuu ja kansainvälisesti tunnustettu valokuvaaja antaa romaanihenkilölle ja koko tarinalle lisäarvoa, vahvistaa lukukokemusta.

Henkilökohtaisesti tarvitsisin tuota appia koska en jaksanut lukea yhtä ensimmäistäkään sarjan teosta vaikka minulle niitä lahjoitettiin useita. Laitoin eteenpäin. Täällä Tukholmassa on tapana laittaa alakerran aulaan kirjat, joista tahtoo eroon.